Poedelwandeling Nationaal Park De Meinweg (16-7-2017)

Op zondag 16 juli a.s. organiseert onze poedelclub wederom een gezellige wandeling.
Net als 2 jaar geleden (klik op de foto voor een sfeer impressie) wordt weer het een poedelavontuur door de bossen van het wandelgebied De Meinweg. Zoals jullie opvalt is het woordje Mein met een korte ei en heeft dus geen overeenkomst met het stukje MIJN van Kolenmijn. Nee het natuurgebied De Meinweg ligt in de buurt van Herkenbosch. Een geweldig reservaat waar het toegestaan is om onze viervoeters vrij te laten rond lopen. Na afloop is er koffie en gebak.

Inschrijven voor deze wandeling is voor niet leden 6,50 euro p.p. en voor leden 3,50 euro p.p. (kinderen onder de 12 jaar mogen uiteraard ook nu weer gratis deelnemen).
Kom ook en maak er een gezellige wandeling van, wij hopen op een grote opkomst!

Dus: Zondag 16 Juli lekker wandelen in het Nationaal Park De Meinweg.
Locatie info: Het betreft een bosgebied met een zanderige ondergrond. Ook is er een kraakhelder beekje waar de honden even in kunnen spetteren.

Wij starten om 13.00uur vanaf de grote parkeerplaats/ of het terras bij Rijstal Venhof (Venhof 2, 6075 NE Herkenbosch). Bij deze manege is ook een horecagelegenheid met een ruim terras waar honden samen met hun baasjes van harte welkom zijn.

Jezelf opgeven kan snel en eenvoudig via onderstaand formulier.

Graag tot 16 juli bij Rijstal Venhof aan de Venhof 2 te Herkenbosch (Limburg).

 

De inschrijving is gesloten!

Algemene informatie

Nederlandse Poedelclub

Inschrijving KvK: 40342397

info@PoedelClub.nl

Development & Copyright by Art. Power, CCA Webdevelopment. All rights reserved.